STRATÉGIAI TERVEZÉS

Céljaink eléréséhez egy utat kell bejárnunk, a kinduló ponttól a végállomáshoz való megérkezésig.
A jól definiált cél, a pontosan felmért jelen állapot, és az ezeket összekötő út maga a stratégia. Reklámügynökségünk segít Önnek a helyes cél meghatározásában, a rendelkezésre álló források megfelelő felhasználásában, a siker alapjainak lefektetésben, hogy a bejárt út kitérőktől mentes legyen.

KUTATÁS

KUTATÁS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Minden stratégiai tervező munka előzetes kutatómunkával és információ gyűjtéssel kezdődik. Figyelembe kell venni a versenytársak eredményeit, megoldásait, kommunikációit, hogy mindezek ismeretében jó döntéseket hozzunk a jövőt illetően.

TANÁCSADÁS

TANÁCSADÁS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Konzultációink során egyedi kérdéslistáink alapján mérjük fel ügyfeleink igényeit, hogy a kommunikáció és reklám minden területén tudjunk személyreszabott megoldásokat szállítani, tapasztalatainkat átadni.

MÁRKAÉPÍTÉS

MÁRKAÉPÍTÉS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Egy termék, szolgáltatás, cég, vagy szervezet köré épített vizuális megjelenés, és a külvilágba kikerült információ halmaz maga a márka. Egyszóval bármi köré, és bármiből építhető márka, tudatos, jól megfogalmazot célokkal. A jó márka-
kommunikáció mindig épít az aktuális trendekre és figyelembe veszi azok változását.

vissza


Környezettudatosan reklámozunk!
iVision Animated-Light Europe

Andersoon & Blaise - Márka és Reklámügynökség