Az andersoonandblasie.com és az andersoonandblaise.hu honlapok használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételekben foglaltakat függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem.

A felhasználási feltételek nem ismerete, megszegése nem mentesíti Önt, sem senki mást a felelősség alól, ha a honlap tulajdonosának/üzemeltetőjének ebből bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik.

Szerzői jogok
Az oldal és azon elhelyezett tartalmak (képek, referenciák, hanganyag, fotó, video, stb.) szerzői jog védelme alatt állnak. Az oldalon megtalálható információk, adatok, szövegek felhasználása nem engedélyezett, felhasználásuk a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül TILOS.

Az oldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, az oldalon található tartalmak (képek, referenciák, hanganyag, fotó, video, stb.) bármilyen célú fel - vagy átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül TILOS. A jogosulatlan felhasználás ellen minden esetben jogi úton lépünk fel.

A weboldalon található tartalmak bármilyen jellegű (rész vagy teljes) felhasználatához minden esetben az oldal tulajdonosának/üzemeltetőjének írásbeli hozzájárulása szükséges.

Hivatkozás
A tulajdonos/üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos az oldalakat, vagy annak részét más webhelyekre beilleszteni, mintegy saját oldalként feltűntetve. Elhatárolódunk azoktól az esetektől, amikor bármely oldalra/aloldalra mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmú, illetve másokat sértő internetes oldalakon helyezik el, és ezzel ártanak vagy árthatnak a site, a tulajdonos és az üzemeltető hírnevének és érdekeinek. Minden ilyen esetben jogi úton lépünk fel.vissza