PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

A kampány, a kreatív, vagy akár egy egyszerű grafika megszületését követően az elkészült tervek elektronikus állományokként megvalósításra, ‘piacra dobásra’ várnak szervereink mappáiban. Képzett kollégáink a gyártásokat a legmagasabb színvonalon végzik és koordinálják, hogy az adott anyag kiváló minőségben a megadott időre, a kívánt helyen megjelenhessen.

NYOMDAI KIVITELEZÉS

NYOMDAI KIVITELEZÉS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009A leggyakrabban használt tradicionális sokszorosítási technológia Guttenberg óta. Akár néhány szórólaptól a milliós példányszámú flyer-ek előállításáig, az eladáshelyi dekorációktól a kültéri óriás reklámfelületek nyomtatásáig mindenre van nyomtatási megoldásunk. A legmagasabb minőséget válogatott partner nyomdáink segítségével biztosítjuk.

REKLÁMFILM GYÁRTÁS

REKLÁMFILM GYÁRTÁS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009A reklámfilm az üzenetet, mondanivalót talán a leghatékonyabban közvetítő reklámeszköz, mely maximálisan kihasználja a hang és vizualitás adta lehetőségek teljes tárházát. A forgatástól a végleges film megkomponálásáig kontrolláljuk a folyamatokat. Amit kitaláltunk a kreatívban, azt biztosan mozgóképpé alakítjuk a munka igényének megfelelően.

REKLÁMZENE KÉSZÍTÉS

REKLÁMZENE KÉSZÍTÉS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Napjainkra már nem csak a klasszikusnak számító rádió és tv reklámokban szerepelnek hatást fokozó zenék, hanem alkalmazásuk a digitális média szinte minden területén szükségessé vált. Egyedi igényeknek megfelelően akár egyszerű szignálokat, vagy komplett zenei aláfestéseket komponálunk.

REKLÁM ÉS DIVATFOTÓZÁS

REKLÁM ÉS DIVATFOTÓZÁS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009A divat, a stílus világa összegyűjti azokat az irányzatokat, amik formálják a mindennapjainkat és a fogyasztói igényeket. A jó márkakommunikáció mindig épít az aktuális trendekre és figyelembe veszi azok változását. Megfotózzuk a megalkotott kreatívokat, a reklámokban szerepeltetni kívánt tárgyakat, kompozíciókat, legyen az műtermi, vagy kültéri helyszínen egyaránt.

RÁDIÓ SZPOTOK

RÁDIÓ SZPOTOK - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Fontos, hogy a kampányok kreatívja rádió reklámban is érvényesülni tudjon, ezért a dialógusokat, narrációkat az általunk javasolt színészek hangján szólaltatjuk meg. Részesei vagyunk a munkának az ötlettől egészen a műsorba adásig.

vissza


Környezettudatosan reklámozunk!
iVision Animated-Light Europe

Andersoon & Blaise - Márka és Reklámügynökség