DIGITÁLIS MÉDIA

Az Internet, mint interaktív médium egyre meghatározóbb az üzleti kommunikációban. Csak a minőségi digitális tartalom, ami igazi értéket képvisel, mely életképes az Online univerzumban, legyen az céges webportál, webáruház, márka- és microsite, közösségi oldal, vagy blog egyaránt. Ügynökségünk kiemelten kezeli a technológia alapú kommunikációs területeket, hogy a legkorszerűbb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleink részére.

ONLINE KAMPÁNYOK

ONLINE KAMPÁNYOK - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Célcsoportok eléréséhez hatékonyan használható webes kampányok teljeskörű tervezését, kivitelezését végezzük megjelenés, és átkattintás alapon egyaránt.

ONLINE HIRDETÉS

ONLINE HIRDETÉS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Animáció és videó alapú webes hirdetéseket készítünk szabványos, vagy egyedi méretekben, tág teret adva a kreativitásnak.

WEBSITE KÉSZÍTÉS ÉS PORTÁL ÉPÍTÉS

WEBSITE KÉSZÍTÉS ÉS PORTÁL ÉPÍTÉS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Kompetenciánk az egyszerű cégbemutató website-októl a komplex adatbázis alapú CMS megoldásokig terjed, legyen az webáruház, vagy portál. A feljesztéseinknél a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk.

Videó: Weboldal készítés 30 másodperc alatt!

MÁRKA SITE ÉPÍTÉS

MÁRKA SITE ÉPÍTÉS - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Termékek, szolgáltatások Online reklámozásának egyre gyakrabban használt eszköze a márka site, ahol a márkát függetlenítjük a gyártó, vagy forgalmazó kommunikációjától. Egyedi, webes felületet létrehozva csak a márkára fókuszálunk, szórakoztató, interaktív tartalmakkal.

VÍRUSFILM

VÍRUSFILM - © ANDERSOON AND BLAISE 2009Szakítva a klasszikus reklám bevett kliséivel a vírusmarketing egy innovatív és egyben alternatív reklámozási forma. A szokatlan, nem várt, akár meghökkentő megjelenéseivel juttatja el az üzenetet a fogyasztónak. Az online közegben a filmes, animáció alapú megjelenése a meghatározó.

vissza


Környezettudatosan reklámozunk!
iVision Animated-Light Europe

Andersoon & Blaise - Márka és Reklámügynökség